Vastaanottotilaa vuokrataan

Vuokraamme vastaanottotilaa terveydenhuollon ammattilaisille. Sijaintimme Hämeenkadulla (25 B, 4. krs) ja Hämeenpuistossa (Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 B) ovat helppojen kulkuyhteyksien päässä ja lähistöllä on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia. Tilamme soveltuvat sekä yksilö- että ryhmätyöskentelyyn. Tilavuokraan sisältyy nettiyhteys ja tulostusmahdollisuus.

Tiedustelut sähköpostitse info (at) psykologipalvelu.com tai puhelimitse 040 762 6946 / Mervi Koivisto.

Hämeenkatu

Hämeenkadulla vastaanottotilojen vuorovuokrat, vuoro kerran viikossa, (päivä klo 8-16 tai ilta klo 16-) ovat 125-165€/vuoro/kk ja lisätunnit 13-17€/h, opiskelijoille pikkuhuoneessa 10€/tunti.


Huone 1
Tila vuokrattavissa: pe päivä, pe ilta


Huone 2
Tila vuokrattavissa: ma ilta, ke ilta


Huone 3
Tila vuokrattavissa: ma päivä ja ilta, ti ilta, to ilta, pe päivä ja ilta


Huone 4
Tila vuokrattavissa: joustavasti, ota yhteyttä info (at) psykologipalvelu.com

Pikkuhuone on nimensä mukaisesti pikkuinen ja sievä huone Sinulle, joka tarvitset toimivaa työtilaa satunnaisemmin tai vaihtelevin ajoin. Ehkä olet opiskelija tai opintoihisi kuuluu kliinisen työn harjoittelua muutama tunti viikossa.

Pikkuhuone on huoneistamme ainoa, jota vuokraamme myös tuntiperustaisesti yksilövastaanottotyöhön. Pikkuhuonetta voi vuokrata pikkuhintaan 13€/h, opiskelijoille ystävällisesti 10€/h.


Huone 5
Tila vuokrattavissa: ti ja to illat


Hämeenkadun väljistä tiloista löytyy myös keittiö ja yhteistä tilaa sekä odotustila asiakkaille ja 2 x wc.

Taloyhtiössä on käytössä digitaalinen ovipuhelinjärjestelmä (soitto tulee jokaisen omaan puhelimeen) ja tiloihin on helppo löytää sekä asiakkaat ohjata.

Hämeenpuisto (Klingendahl)

MIELLYTTÄVÄ TOIMISTO VÄLI- TAI OSA-AIKAISEEN KÄYTTÖÖN

Sinulle, joka kaipaat rauhallista, keskittymisen mahdollistavaa työtilaa esteettisessä ympäristössä.

Toimisto sijaitsee arvokkaassa, historiaa huokuvassa tehdasrakennuksessa Klingendahlin kiinteistössä Hämeenpuistossa kivenheiton päässä ydinkeskustasta. Tila soveltuu sekä yksilöiden että ryhmien kanssa työskentelyyn. Liikenneyhteydet paikan päälle ovat erinomaiset ja ympäristöstä löytyy runsaasti pysäköintimahdollisuuksia. Paikalle on mukava tulla myös pyörällä tai jalkaisin.

Tilassa voi järjestää myös pienimuotoisia tilaisuuksia, esimerkiksi kokouksia, neuvotteluja tai koulutuksia. Keittiöstä löytyy hyvä varustelu: kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi ja mikro sekä kahvitarjoilun mahdollistava astiasto.

Tila vuokrattavissa: ma, ke, to, ja pe illat sekä viikonloppuna

Poikkeavista tai pidemmistä vuokrista sovitaan erikseen.